Portfolio Contact About me Blogg

• Kundinloggning  
 
Då var det då dags igen ! India here I come !
Admin
2017-02-03

India here I come !

Det var länge sedan kära Indien vänner. Har inte skrivit här på länge. Men nu är det dags igen. Sedan sist har jag hunnit med två resor till Indien. Den nya fotoresan till Delhi, Jaipur och kamelmarknaden i Pushkar. En fantastisk resa om man är intresserad av att fotografera människor och gatuliv i Indien. Denna kamelmarknad hålls årligen i Pushkar i Rajasthan, den största i Indien. Då samlas tusentals kameler och stamfolk från ökenområdena runt om i Indien. Det är deras fest. Stolta män och kvinnor. Denna resa kommer jag att anordna även i år då ligger den från 20 oktober till 2 november. här följer lite bilder därifrån.

pushkar

pushkar

 

 

 

Delhi, Taj Mahal & Rajasthan 

Och så var det min kommande resa nu den 4 till 17 februari, till Delhi, Pushkar och Rajasthan. Det är 13 året som vi anordnar denna resa. Alltid lika roligt och spännande ! Har man aldrig varit i Indien eller bara varit på solsemester där så är den en mycket bra start för att lära känna det "riktiga" Indien. Den innehåller ju mycket sånt som man förknippar med Indien. Magi, färger, tempel, djur, natur, dofter ....

Den återkommer årligen. 

Detta är vad en resenär från förra året skrev:

Ett stort tack till Anette och Feroz för en mycket välorganiserad resa till Rajahstan.

Det finns vissa resor som stannar kvar i minnet extra länge, som höjdpunkter i livet.

Under resan fick vi uppleva en stillsam morgon i Taj Mahal och en dag i en underbar nationalpark med fantastiskt fågelliv, intressant även för icke fågelintresserad. Stämningen där var helt magisk.

Alla underliga saker vi fick se på olika platser, alla heliga män, alla djur på gator och torg, tempel med apor etc. och ofta allt på en gång. Jag skulle kunna räkna upp hur mycket som helst på allt som dyker upp i mitt minne. 

Shopping bortom turistfällor. Tyvärr blev lockelserna stora för min del, men just nu ångrar jag bara det som jag inte köpte.

Efter resan en vilsam avslutning, en extra vecka i semesterparadiset Goa och där ayurveda massage och en fantastiskt hav med härliga restauranger med god mat och kall öl.

Och en sak till, allt går att ordna i Indien, även de mest komplicerade turer med min packning. 

En stor och varm kram till er båda och hoppas att många får uppleva denna intressanta resa  Riitta kram 

Det är ju fler resor under 2017 så som Kashmir, Ladakh & Dharamsala 8-24 september. Hoppas vi ses !

Läs mer här www.aaberg.se

ha det bra så länge ! 

Hälsning Anette Åberg   tel:0707-387883   mail: anette@aaberg.se

Kommentarer:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_fetch_array() in /customers/0/1/c/fotografaaberg.se/httpd.www/cms/moduler/cms_modul_bloggArt.php:52 Stack trace: #0 /customers/0/1/c/fotografaaberg.se/httpd.www/blogg.php(64): include() #1 {main} thrown in /customers/0/1/c/fotografaaberg.se/httpd.www/cms/moduler/cms_modul_bloggArt.php on line 52